Is LaPalma iets voor jou?

vintage barkruk

De kans is zeker aanwezig dat je van het merk LaPalma eerder hebt gehoord. Ze zijn immers al meer dan 30 jaar een toonaangevende producent. Zo kun je het merk goed herkennen aan zijn universeel design dat tijdloos is. Het zijn kwalitatieve producten die een heel leven meegaat. Bekijk eens het merk op de website. Misschien zit jouw ideale LaPalma barkruk er wel bij.

Lapalma barkruk

Het merk LaPalma

Dit merk is een echte internationale speler die je veel terug ziet komen op grote meubelbeurzen zoals Milan Fair, Orgatec Koln en International Mobelmess Koln. Wist je dat dit merk ook prijzen heeft gewonnen? Zo hebben ze de FX International Interior Design Award en het Japanse Good Design Award. Met zoveel prijzen en lovende reacties ben je vast benieuwd geworden hoe deze stoelen zitten. Probeer het zelf een keertje uit door de naar de showroom te gaan en een keer te gaan proefzitten. Is er een specifieke barkruk die je hebt gezien die je graag wilt uitproberen? Dan is het zeker aan te raden om te bellen voordat je naar de showroom gaat. Zo wordt ervoor gezorgd dat de barkrukken in de showroom staat zodat jij rustig kunt gaan proefzitten.

Mocht je je ideale barkruk online hebben gevonden? Dan kun je deze gemakkelijk en eenvoudig bestellen via de webshop. Bestel je nieuwe LaPalma barkrukken vandaag nog en geniet van de scherpe prijs en gratis verzending.