Schildersbedrijf in Leiden, Van der Zeeuw & Jongmans Schilderwerken

schildersbedrijf in Leiden

Het schildersbedrijf in Leiden, is kleinschalig maar mag zeker gezien worden. De medewerkers leveren altijd perfect werk af, zowel binnen als ook buiten. Tevens zijn zij een leerbedrijf, waar stagiaires de kneepjes van het vak kunnen leren. Al met al een bedrijf waar je goed terecht kan als je van plan bent om jouw woning op te knappen.

De plannen om onze woning op te knappen hadden wij zeker. Vooral aan de buitenkant van onze woning was dat hard nodig. Behalve de tuin, hadden wij gezien dat de kozijnen van onze woning niet meer in goede staat waren. Er bleek houtrot in te zitten. schildersbedrijf in Leiden

Het schildersbedrijf in Leiden, heeft uitstekend werk afgeleverd

Wat waren wij geschrokken toen wij in de gaten kregen dat onze kozijnen aan het rotten waren. Meteen hebben wij een afspraak gemaakt met het schildersbedrijf in Leiden en is ere iemand langsgekomen. Inderdaad zagen de kozijnen er niet goed meer uit. Gelukkig hebben zij een mogelijkheid om de rotte delen eruit te zagen of te frezen, waardoor de kosten beperkt blijven. Wij hoeven niet diep in onze buidel te tasten om nieuwe ramen aan te schaffen en daar waren wij bijzonder blij mee. Inmiddels ziet ons huis er stralend uit en dat hebben wij te danken aan Van der Zeeuw & Jongmans Schilderwerken.