Mogelijkheden lease laptop

Heb jij je eigen laptop gekocht of kies je liever voor een lease laptop? In het eerste geval heb je diep in je buidel moeten tasten. In het tweede geval betaal je per maand slechts een klein bedrag. Maak je liever je spaargeld niet op aan een laptop, bekijk de optie om een laptop te leasen. Is jouw oude laptop wat sloom en heb je voor je studie of werk een andere nodig, bekijk wat het je kost om er een te leasen. Je krijgt in dat geval namelijk het meest nieuwe moderne apparaat.

lease laptop

Lease laptop, veel voor weinig

Als je beslist om geen nieuwe laptop te kopen maar dit keer te gaan voor een lease laptop, dan maak je een verantwoorde keuze. Naast de huur hoef je namelijk niets extra’s te betalen, ook niet als de laptop stuk gaat. In dat geval wordt deze kosteloos gerepareerd en vervangen indien deze niet gemaakt kan worden.

Je kunt voor je studie of werk niet lang zonder en dat begrijpt de verhuurder, snelle actie van hem is daarom belangrijk en daar kun je op rekenen. Voor het huurbedrag ontvang je een topmerk laptop, een bijbehorende tas, onbeperkte helpdesk, gratis reparatie en indien nodig vervanging van het apparaat.