Praktische spiegel groot

Bekijk de spiegel groot bij de Spiegelshop Hengelo. Op de site zie je afbeeldingen van de stijlvolle Cambridge spiegel en de Amsterdam. Alle spiegels zijn van goede kwaliteit, de spiegels zijn mooi vlak en vertekenen niet. Dit maakt de spiegel enorm praktisch om jezelf op te maken en haren te stylen. Het verschil tussen de ene spiegel groot en de ander is de vorm en de omlijsting. De spiegel groot is dus altijd praktisch, en door de verschillende stijlen is er altijd wel één te vinden die mooi in jouw interieur past. De Spiegelshop in Hengelo heeft veel verschillende spiegels op voorraad.

Naast functioneel is een spiegel decoratief

Als je naast de spiegel groot ook de andere spiegels bekijkt, vallen veel stukjes op z’n plek. Veel van die spiegels zouden zo als decoratie in een woonkamer kunnen hangen met als gevolg het gevoel van meer licht en ruimte. Een spiegel in de woonkamer als decoratie wordt als het sluitstuk gezien, eerst spiegels op de praktische plekken. Onmisbaar is een spiegel in de badkamer boven de wasbak. De tweede is een passpiegel in de buurt van de kledingkast, en hiervoor heeft de Spiegelshop pracht exemplaren zoals de Leeds, Mason, Nord, en de sierlijke Milano. Het zijn uiterst functionele passpiegels die mooi om te zien zijn.

Andere mooie en praktische plekken waar je een spiegel kwijt kan

Een uiterst praktisch plek voor een spiegel is de hal. Bijvoorbeeld de Castor is een spiegel die altijd wel in een gang past. Voordat je de deur uitgaat kun je snel een blik in de spiegel werpen of je haar en make-up nog goed zit. Mocht je iemand zijn die een voorkeur heeft voor een kleurige lijst, de Spiegelshop heeft de Cuneo. Het zijn gewaagde kleuren, maar door zo’n lijst is de spiegel in de gang een opvallende verschijning. Bedenk, een spiegel in de gang is nooit een overbodig iets. Bekijk het assortiment bij de Spiegelshop Hengelo.