Niet tevreden met je woning?

volledige renovatie

Een verbouwing bestaat in de meeste gevallen uit een nieuwe muurbekleding, een nieuwe badkamer of keuken of een andere aanpassing. Maar wanneer je niet tevreden bent met de indeling van je woning, is het mogelijk om een volledige renovatie uit te voeren. Wil je hierbij bijgestaan worden door echte professionals die weten wat ze doen, dan ben je bij kraalarchitecten.nl aan het goede adres. Voor zowel renovatie als nieuwbouw kunnen zij je begeleiden.

Maak je oude huis nieuw

Vaak wordt er gedacht dat je van je oude woning niks nieuws kunt maken, een nieuwe woning bouwen is vaak een stuk kostbaarder dan een volledige renovatie. Woon je verder naar je zin en wil je alleen je woning renoveren dan is dit de perfecte optie, om op deze manier een nieuw huis te krijgen. Houd er wel rekening mee dat er een hoop vraagstukken op je afkomen, Kraal Architecten heeft hier gelukkig veel ervaring mee om je op weg te helpen naar je droomwoning.

volledige renovatie

Renoveer je het complete huis?

Bij een volledige renovatie is het in veel gevallen niet mogelijk om in de woning te blijven wonen, aangezien de keuken en badkamer ook gesloopt moeten worden. Het is daarom erg belangrijk dat je weet waar je aan toe bent met de planning en de oplevering, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. De planning wordt bewaakt door kraalarchitecten.nl zodat de oplevering niet in het geding komt. Natuurlijk wordt er ook rekening gehouden met je budget.