Opslag Breda voor al jouw spullen

Opslag breda

Door een verbouwing was ik opzoek naar opslag Breda. Mijn man en ik wilden ons hele huis helemaal onderhanden laten nemen. We woonden er al heel wat jaren en het was tijd voor een opknapbeurt. Doordat het project best wat tijd ging kosten konden wij tijdelijk niet in onze woning wonen. Wij huurde daarom een klein appartementje dichtbij. Omdat wij daar onze meubels niet in kwijt konden moesten die tijdelijk ergens anders gestald worden. Wij zijn daarom opzoek gegaan naar een tijdelijke unit. Dat was best een zoektocht, maar uiteindelijk hebben hebben wij de perfecte unit gevonden.

Unit

Tijdelijke opslag Breda

Wij hadden voor onze meubilair maar een tijdelijke plek nodig om ze te stallen. Veel bedrijven boden alleen maar units aan voor minimaal een jaar. Dat zou voor ons heel onvoordelig zijn natuurlijk. Het was daarom niet makkelijk om een bedrijf te vinden die bij ons paste. Uiteindelijk vonden we via het internet De mannen van Stoof. Dat is een bedrijf waar jij ook tijdelijke units kan huren. Zij hebben ook verschillende soorten wat goed uitkwam. Wij hebben namelijk een grote ruimte nodig voor al onze meubels. Ik besloot direct contact met hen op te nemen om de mogelijkheden te bespreken.

Unit

Goede service

Toen ik vroeg of het bedrijf nog opslag vrij had in Breda was ik blij om te horen dat zij nog verschillende units vrij hadden. Als ik wilde kon ik die zo snel mogelijk komen bekijken samen met mijn man. We maakte direct een afspraak voor de volgende dag. Wat het fijne is aan dit bedrijf is dat ze ook een verhuisservice hebben. Zij boden ook gelijk aan om ons te helpen om ons meubilair te verhuizen naar de unit. Dat vonden wij echt ideaal want zo hadden wij gelijk alles geregeld. Ik raad dit bedrijf aan iedereen aan.