Altijd droog en comfortabel

Verasol

Vind je het ook niet fijn om bij de eerste de beste druppels al naar binnen te moeten gaan, met een terrasoverkapping van Verasol.nl ben blijf je lekker buiten zitten. Maar dat is niet het enige wat er mogelijk is, wil je de woonkamer verlengen dan maak je van de overkapping eenvoudig een tuinkamer waar je echt de hele winter buiten kunt zitten. Sneeuw, regen, wind of hagel maakt niet meer uit, het hele jaar door geniet van je tuin en de verschillende jaargetijden.

Verasol

Ook in de winter genieten

Niet alleen in de zomer, maar ook in het voorjaar is het genieten van de prachtige kleuren van je tuin. Helaas werkt het weer nog niet erg mee in dat jaargetijde, met een terrasoverkapping aan je woning kun je zowel in het voor en najaar als de zomer lekker buiten zitten. Komen de eerste bloemen op dan kun je daarvan direct genieten, ook als de winter toeslaat en de tuin prachtig wit is van de sneeuw of de vorst. Kijk in de webshop van Verasol.nl voor een overkapping die bij jouw woning past.

Verschillende opties

Wanneer je echt comfort wilt als je buiten zit dan zijn er verschillende opties waarvan je gebruik kunt maken, met zijpanelen en glazen panelen aan de voorkant maak je er een glazen kamer van. Verwarming zorgt ervoor dat je ook in de winter onder je terrasoverkapping kunt zitten, in de zomer zit je in de schaduw met de zonwering die je kunt laten plaatsen. Wil je de overkapping helemaal luxe maken, maak dan gebruik van led verlichting. Wil je meer informatie hierover neem dan snel contact op met Verasol.nl.