Boeidelen in veel verschillende kleuren te koop

boeidelen

Wij waren op zoek naar boeidelen voor ons huis en hebben dezeboeideleninmiddels gevonden. Dit materiaal van Keralit zijn onderhoudsarm en alleen een doekje met een sopje is nodig om dit schoon te maken. Bij houten dakranden ben je bijna verplicht om ongeveer één keer in de vijf jaar deze te gaan schilderen, wil jouw huis er netjes uit blijven zien.

Ons huis bestaat al meer dan 25 jaar en onderhand wel aan een grote opknapbeurt toe. Als eerste hebben wij de kozijnen aangepakt en deze een mooi, nieuwe kleur gegeven. Tijdens dit schilderen zagen wij dat de overhangende dakranden aan het rotten waren. Hier moesten wij ook snel een oplossing voor vinden, voordat deze zelf naar beneden komen. Maar om aan deze klus te beginnen moesten wij eerst gaan schuren en daarna de gaten opvullen.

Zeer mooie, kunststof boeidelen gekocht in een bijzonder mooie kleur

Nadat wij aan onze grote klus waren begonnen, kwamen wij erachter dat de boeidelen aan ons huis vervangen moesten worden. Eigenlijk hadden wij hier geen rekening mee gehouden, maar dat wilde niet zeggen dat wij hier niets aan gingen doen. Om erger te voorkomen zijn wij op zoek gegaan naar een bedrijf die ons hiermee kon helpen.

boeidelenBij Keralit waren wij aan het juiste adres. Hier verkopen zij deze dakranden in verschillende soorten, kleuren en maten. Omdat wij niet precies wisten wat wij wilden hebben wij bij dit bedrijf een afspraak gemaakt. Via hun website kan je ook al verschillende mogelijkheden zien. Maar wij wilden het liever met eigen ogen bekijken. Dan konden wij makkelijk zien welk materiaal het was en of dit wel geschikt zal zijn voor onze woning.

Inmiddels is ons huis voorzien van een paar geweldig mooie dakranden. Wij hebben gekozen voor dezelfde kleur als de kozijnen en dat is wat donker grijs.