De hele tuin perfect onderhouden

natuur

Een grasmaaier is perfect om het gazon in je tuin netjes te maaien, nadeel is wel dat je niet bij alle randen netjes kunt maaien. Rond bomen en struiken moet je dan met de hand het gras bijwerken, gebruik maken van een bosmaaier is natuurlijk ook mogelijk. De maaier is uitstekend geschikt om rond bomen te maaien, maar ook bij oneffen terrein om bijvoorbeeld onkruid of gras weg te halen. Heb je dunne takken die verwijderd moeten worden, dan kun je dit ook met de maaier doen.

Verschillende uitvoeringen

Een bosmaaier heb je in verschillende uitvoeringen, het hangt een beetje van het terrein af welk model je wilt gebruiken. Voor de tuin van een particulier kun je het werk prima doen met een model die werkt op een accu, deze maken weinig geluid. Een tweede accu hierbij is niet overbodig, zo kun je altijd je werk afmaken. Heb je meer kracht nodig dan kun je niet om een model op benzine heen, deze worden vaak gebruikt door professionele gebruikers. 

bosmaaier

Model op elektriciteit

Wanneer je niet de herrie wilt hebben van een bladblazer op benzine maar ook niet beperkt wilt worden door een accu, zijn er nog bladblazers die op elektriciteit werken. Hierbij ben je niet afhankelijk van een accu, en heb je niet de herrie van een blazer die op benzine werkt. Wel dien je altijd een stopcontact in de buurt te hebben.  Weet je nog net goed welk model geschikt voor je is, dan kun je altijd contact opnemen met toolnation.nl voor meer informatie.