Droogloopmatten voor binnen

Droogloopmat standaard

Als je een mooie houten vloer in je woning hebt liggen kun je die het beste beschermen met enkele droogloopmatten voor binnen. Droogloopmatten voor binnen leg je, zoals de naam al doet vermoeden, binnen in huis neer bij de buitendeur. Deze matten vangen ten eerste alle vuil en zandkorrels op, die altijd aan je schoenen blijven hangen als je van buiten komt. Deze blijven op de droogloopmatten voor binnen liggen en kunnen niet verder in huis doordringen. Om de mat in optimale conditie te houden moet je de opgevangen zandkorrels er eens in de week vanaf halen. Dat kan door de matten buiten uit te kloppen.

Wapen tegen vocht

De echte kracht van droogloopmatten voor binnen zie je pas als het regent. Als je dan thuis komt heb je natte schoenen, waar allemaal modder en vuil aan vastkleeft. Dat vocht en vuil wordt geheel opgenomen door de droogloopmatten voor binnen. Het vocht trekt meteen in de mat en de modder blijft aan het oppervlak van de mat vastkleven. Als je goed je voeten veegt op droogloopmatten voor binnen zijn je schoenen zo goed als schoon. Doordat je met schone schoenen naar binnen gaat voorkom je dat de vloeren in je huis vol komen te zitten met krassen.

Online bestellen bij superwoonwinkel.nl

Droogloopmatten voor binnen kun je online bestellen bij superwoonwinkel.nl. Via de navigator kun je zelfs een mat op maat laten maken. Dat is nodig als een standaardmaat niet past. Voer de gewenste maten van de droogloopmat in de navigator in en rond je bestelling af. De medewerkers van de superwoonwinkel snijden de droogloopmat voor jou af en verzenden hem naar jouw adres. Als je je bestelling voor 18.00 uur plaatst heb je jouw droogloopmat de volgende dag al netjes op de vloer liggen.