Een kleurenschema kiezen voor jouw interieur 

barkruk zwart

Een van de dingen waar je over na moet denken bij het ontwerpen van een interieur is het kleurenschema. Zwart en wit komen heel erg veel voor binnen verschillende interieurs. Een van de redenen hiervoor is dat je deze gemakkelijk kunt combineren met andere kleuren. Zo kun je bijvoorbeeld een barkruk zwart met vrijwel alle andere kleuren combineren. Het kan echter ook juist heel erg leuk zijn om wat meer uitgesproken kleuren te gebruiken binnen het interieur. 

Een zwart-wit interieur 

Veel mensen kiezen voor een interieur met veel zwart of wit. Ook een combinatie van deze twee komt in veel interieurs terug. Zwart en wit zijn vrij veilige kleuren die met zo goed als elke andere kunnen worden gecombineerd. Een interieur dat voornamelijk bestaat uit zwart en wit wordt ook vaak gecombineerd met grijs. Je kunt er hierbij voor kiezen om gebruik te maken van een bepaalde tint grijs maar ook voor een combinatie van meerdere tinten. 

barkruk zwart

Experimenteren met verschillende kleuren 

Het aanbrengen van kleur in een interieur kan een spannende stap zijn. Een van de manieren waarop je gemakkelijk kleur in jouw interieur kunt aanbrengen is door een accentmuur te maken. Een andere manier om dit te doen is door te kiezen voor verschillende woonaccessoires in de kleur naar keuze. Het kan natuurlijk zo zijn dat je het lastig vindt om in te schatten of kleuren goed bij elkaar zullen passen. In dit geval is het een goed idee om kleuren eerst bij elkaar te zien met behulp van verschillende verfstalen.