Seniorenhulp inschakelen

Seniorenhulp

Seniorenhulp

Onlangs hebben wij de hulp van de Seniorenhulp ingeschakeld. Onze moeder woonde al jaren in een verpleeghuis. Hier had zij een leuk appartement en woonde hier altijd met veel plezier.

Op een morgen ging al vroeg de telefoon, mijn man nam deze op en daarna zag ik hem wit wegtrekken. Mijn moeder was deze morgen niet meer wakker geworden en in haar slaap overleden. Een hele mooi dood, maar voor ons een enorme klap. Behalve de begrafenis moest er heel veel geregeld worden. Want haar woning moest zo snel mogelijk leeg opgeleverd worden.

Seniorenhulp
Seniorenhulp

De hulp van de Seniorenhulp

Het was een zeer moeilijk en hectische periode, maar ik moet zeggen met de hulp van het bovenstaande bedrijf is alles snel en netjes geregeld. Iedereen in de familie kreeg de kans om bepaalde spullen uit het huis te halen. De rest werd afgevoerd of werden naar een nieuwe bestemming gebracht. Wij hoefden hier niet aan mee te helpen en dat was juist zo fijn. De gehele woning is bezemschoon opgeleverd en daar waren wij zeer tevreden over. Zelfs de gaten in de muren waren dicht gemaakt en de vloerbedekking eruit gehaald en afgevoerd.

Waar wij helemaal van stonden te kijken was de slaapkamerdeur. Deze was al een tijd kapot en nog niet gemaakt. Nu dit appartemnet opgeleverd moest worden, moest het gemaakt worden. Maar ook daar hadden wij geen omkijken na. het werd allemaal geregeld. Top bedrijf!