Botanisch behang bestellen

botanisch behang bestellen

Lees over botanisch behang bestellen en daarmee je huis decoreren. Te vaak worden de mogelijkheden van behang met groene bomen en bladeren onderschat, terwijl je er sfeer mee kan scheppen. Tevens kun je met botanisch behang bijzondere effecten verkrijgen.

Groen betekent rust

Een voorbeeld, stel je hebt een vertrek in huis te kil gemaakt. Je had bij het inrichten strak en design voor ogen, of een interieur in de industriële woonstijl, maar dat is teveel doorgeschoten. Als je in dat vertrek verblijft dan mis je het warme, knusse, en huiselijke. Als je slechts één zo’n strakke witte of lichtgrijze wand van botanisch behang zal voorzien, dan is het gelijk een andere ruimte. De vloerbedekking is nog hetzelfde, evenals de meubels en accessoires. Ook tijdens duisternis als het licht aan is zal het een hele andere ruimte zijn. Groen is altijd rustiek, je zou denken de ruimte moet dan rondom groen worden, maar slechts één wand doet al wonderen.

botanisch behang bestellen

Optisch effecten verkrijgen en geen onderhoud

Als je jezelf gaat verdiepen in behang, dit met het oog op botanisch behang bestellen, dan stuit je ook op fotobehang. Het is bijzonder zo’n bos tegen de muur. Door het perspectief krijgt de muur diepte, en daardoor lijkt de ruimte breder of dieper. Wederom kan het gaan om slechts één wand wat voorzien wordt van botanisch fotobehang. Botanisch behang is erg universeel. Eerder in de tekst gaat het over een extreem voorbeeld, een vertrek wat te kil is geworden, maar in feite is van iedere woonstijl botanisch te maken. Vintage of retro, daar wat groene planten bij, is botanisch. Maar dat maakt de ruimte vol, en voor planten moet je zorgen, hoe doe je dat als je een paar weken op vakantie bent? Dan kies je voor botanisch behang, dan verlies je geen ruimte en het heeft geen verzorging nodig. Online zijn veel afbeeldingen te zien, en daar zit ook voordelig behang tussen. Enkel bij behang van de bouwmarkt is het altijd afwachten hoe de kwaliteit is. In ieder geval, overweeg botanisch behang, groen geeft rust.