Je tuin zomerklaar maken

De lente is begonnen en de zomer komt eraan. Dit is de tijd dat je nog op je gemak je tuin klaar voor de zomer kunt maken. Heb je al in gedachte hoe je tuin eruit komt te zien? Ga voor een zwembad of hottub in de tuin die je kunt opzetten, of kook je graag in de tuin? Dan zou je eens kunnen gaan kijken om een buitenkeuken te kopen, of zelf te maken. Vergeet je ook niet een stukje groen in je tuin erbij te creëren? Mocht je nog niet echt een idee hebben wat je wil neerzetten of creëren in je tuin dan hebben wij in dit artikel de nieuwste trends voor je tuin

De nieuwste tuintrends

We vertellen jou de tuintrends van 2022, zodat je iets verder komt dan een fijne Welltub hottub in je tuin. De meest opvallende trend is de keuze voor duurzame materialen. We worden ons steeds bewuster van het belang om het milieu te verbeteren. Er wordt bijvoorbeeld gekozen voor duurzamer hout, en er wordt gekozen voor het groener maken van onze tuin. Ga daarom eens rondkijken of duurzaamheid in je tuin iets voor jou is. De volgende trend is de ronde vormen in tuinmeubels. Tuinmeubels zijn niet weg te denken in onze tuinen, en ook deze veranderen dus steeds weer als het gaat om modellen en stijl. De ronde meubels zijn zowel binnen als buiten een trend aan het worden, denk dus niet alleen aan de tuinmeubelen maar ook de kussens erop. Misschien dus een leuk idee om je vierkante eettafel eens te vervangen voor een ronde?

Tafeltrends 2022

Ook een trend in dit jaar zijn de tafels met een vuurhaard in de tafel gebouwd. Dit zorgt voor een fijne sfeer en daarnaast brengt het je op de wat frissere avonden warmte. Gezien we tegenwoordig meer buiten zitten, willen we dat buiten zitten net zo comfortabel is als binnen. Ook willen we dat de meubels binnen matchen met buiten, dus de tuinmeubels worden net zo goed als binnen. Ook dit is een nieuwe trend dit jaar. Tot slot blijven de zwarte meubel terugkomen als trend, zo ook dit jaar in de tuin. Wellicht heb je wat aan deze trends zodat je zelf kunt bedenken wat je met je tuin wil gaan doen om je tuin zomerklaar te maken.