Op zoek naar een bankstel?

Bent u op zoek naar een leuk nieuw bankstel voor uw huis of woonkamer? Bij a-meubel hebben wij meer dan 150 verschillende bankstellen, in zowel leer als stof. Alle banken kunnen in diverse opstellingen worden geleverd, waardoor er altijd wel iets voor u tussen zit. Omdat een bankstel vaak het middenpunt is van uw huiskamer, en de plek waar mensen altijd samenkomen, is het belangrijk dat uw bank sfeervol is en goed bij de rest van uw kamer past. U moet zich immers comfortabel voelen om gezellig een drankje te doen terwijl u tv kijkt, of gezellig met een paar vrienden een film kijkt. een kwalitatief bankstel met een royaal zitcomfort is daarom ook zeer belangrijk voor uw huiskamer. 

Onze bankstellen

Op onze website bieden wij een breed assortiment verschillende bankstellen aan, zowel groot als klein. Bij elk huis past immers een ander bankstel. Als u online niet wil beslissen over welk bankstel u wilt kopen, kan u ook naar onze showroom komen, en het perfecte bankstel voor uw huishouden uitkiezen. Het wordt aangeraden om eerst uw huis op te meten, zodat u gemakkelijk kan zien welke bank goed in uw ruimte past. 

Op onze website bieden wij verschillende soorten banken aan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan materialen, stoffen en grootte. Enkele voorbeelden van soorten banken die wij aanbieden zijn:

  • Banken met maar 1 opstelling, kant en klaar
  • Banken met meerdere opstellingen
  • Leren banken
  • Stoffen banken
  • Hoekbanken 
  • Tweezitsbanken

en nog veel meer verschillende bankstellen. Daarnaast bieden wij de meeste bankstellen ook nog aan in verschillende kleuren, en zijn de meeste banken in ons assortiment binnen 3 dagen in huis. Zo kan u snel van uw nieuwe bank genieten. 

Wij weten hoe belangrijk het is om een mooie bank te hebben die bij uw woonkamer past. Daarom doen wij ons best om zo veel mogelijk verschillende designs op onze website te zetten, en zo veel mogelijk opties geven om een bank aan te passen naar hoe hij het beste past in uw kamer. Wacht dus niet langer, en neem snel een kijkje tussen ons brede assortiment. 

Waarom een a-meubel bankstel?

a-meubel bied vaste garantie van 2 jaar op al haar producten, en in sommige gevallen zelfs 5 of 10 jaar. U kan altijd terecht bij ons voor vragen en service, telefonisch zowel als e-mail. Daarnaast kan u ook het service formulier invullen op onze website. Wij doen ons best om u zo snel mogelijk te helpen. 

Ons team van adviseurs staan klaar voor u om eerlijk en deskundig advies te geven over onze meubels. Het is belangrijk om de afmetingen van uw zithoek mee te nemen, zodat ons team door middel van goed advies een bankstel kan aanbieden die u jarenlang plezier bezorgd. Wij garanderen altijd de beste kwaliteit voor de laagste prijs!

Door heel Nederland bezitten wij 8 showrooms, van totaal 25.000m2! Kom dus gerust op afspraak langs bij een van onze showrooms, en vind het bankstel dat perfect bij u past! Ons ervaren team doet de levering en montage voor u, en ons bedrijf is CBW Erkend. U kan bij ons nooit de fout in gaan. Twijfel niet langer, en plan snel een bezoekje in!

Lees meer…