Wist u dat een rooklucht verwijderen helemaal niet moeilijk hoeft te zijn?

In het bedrijf waar ik al een tijd werkzaam was hing al een hele tijd een nare rooklucht die maar niet verwijderd kon worden. Wij hadden de ruimtes al grondig gereinigd, maar ook dit had de geur niet verholpen. We denken dat dit is ontstaan na een groots bedrijfsfeest waar iedereen binnen aan het roken was. Dit was uiteraard tegen de regels in, maar omdat iedereen op het feest heel erg aan het genieten was is er in die tijd niet echt iets van gezegd. Nu weken later hebben we hier met zijn alle heel erg spijt van omdat we nu hele dagen in een rooklucht zitten waar verwijderen heel moeilijk is. Mijn baas had ons de opdracht gegeven om eens rond te vragen hoe we deze rooklucht het beste konden verwijderen. Ik had een vriend thuis die rookte, maar had nog nooit zo veel last gehad van deze lucht. Als ik thuis de ramen even open zet dan is dit vaak alweer genoeg om de lucht het huis uit te hebben. ik besloot dat dit dus een probleem was die we grondiger moesten gaan aanpakken. Ik besloot daarom om op het internet te gaan zoeken of er wellicht machines of iets dergelijks bestonden die konden helpen deze rooklucht te verwijderen. Ik typte deze woorden dan ook in in de zoekmachine en kwam vervolgens al snel op de website proairtech.nl. op deze site las ik dat het ging om een bedrijf die luchtreinigers verkocht. Dit was natuurlijk iets wat voor ons probleem zou kunnen werken. Ze boden twee verschillende HEPA luchtreinigers aan in deze winkel. de reinigers zouden effectief zijn in het verwijderen van pollen, fijnstof, huisstofmijten, bacterien, maar ook voor geuren zoals rooklucht, dieren geurtjes en kooklucht zouden snel uit de lucht verwijderd worden. Dit klonk heel erg veelbelovend en leek er op alsof dit wel eens een goed apparaat voor ons zou kunnen zijn. Het was fijn dat de website zulke goede informatie gaf, hierdoor werd mij al snel duidelijk dat dit wel eens een heel erg geschikt product zou kunnen zijn voor ons. het ging om reinigers van de nieuwste modellen en een modern design. Dit was gunstig, omdat onze klanten deze reinigers ook te zien zouden krijgen en dan was het wel prettig als ze er een beetje netjes uit zagen. Ook claimde de site dat de reinigers een filtercapaciteit tot 99,97 procent hadden, wat natuurlijk heel erg hoog was.

Goede apparaten om de rooklucht snel te verwijderen

Ik besloot dat dit echt wel op een geschikt apparaat leek om de rooklucht te verwijderen. Ik liet de website en het apparaat aan mijn baas zien. Hij was ook heel erg enthousiast en besloot direct over te gaan op de koop om de rooklucht snel te verwijderen.

Snelle levering en een apparaat van top kwaliteit

de reiniger werd heel snel geleverd en de rooklucht verdween. Wij kunnen dit apparaat dan ook aan iedereen aanraden om de volgende redenen:

  • Het apparaat is heel effectief in rooklucht verwijderen
  • het apparaat werd heel snel geleverd
  • de reiniger was van zeer goede kwaliteit

voor iedereen die op zoek is naar een reiniger om rooklucht te verwijderen, raden wij deze site aan.