Toepassingsmogelijkheden van een elektronische deuropener

Een elektronische deuropener kennen we onder verschillende namen. Zo kennen we slimme sloten, elektrische deursloten, smart locks en elektronische deuropener, maar het gaat allemaal om dezelfde sloten. Het zijn de sloten die elektronisch zijn aangedreven en vaak zijn verbonden met de Wifi of Bluetooth. Een elektronische deuropener is natuurlijk erg handig voor bij je thuis, lekker je deur openen met je smartphone of afstandsbediening. Maar deze sloten zijn ook erg handig in het zakelijk gebruik. In deze blog zullen we de voordelen van het gebruik van een elektronische deuropener duidelijk maken voor zowel zakelijk als particulier gebruik.

Zakelijk gebruik

Bij het zakelijk gebruik van een elektronische deuropener is het vaak handig om gebruik te maken van een toegangsbeheer plan. Denk bijvoorbeeld aan het op afstand toegang kunnen geven tot een deur aan klanten, personeel of leveranciers. Maar ook is een elektronische deuropener ideaal bij hotels, Airbnb’s, vakantiehuisjes en voor de thuiszorg. Door de software van een elektronische deuropener kan je precies instellen wie bij welke deur naar binnen mag. Daarnaast kan je ook zien hoe laat iemand door de deur is gegaan.

Particulier gebruik

Een elektronische deuropener is een ideale gadget voor in je huis. Met deze sloten kan je je voor of achterdeur gemakkelijk openen met bijvoorbeeld een afstandsbediening, codepaneel, vingerafdruk of met je smartphone!