Zeer vakkundig bouwbedrijf in Etten-Leur

bouwbedrijf in Etten-Leur

Wij hebben de hulp van het bouwbedrijf in Etten-Leur ingeschakeld.  Jaren liepen wij met het idee om aan een verbouwing te beginnen. Ons lijstje was zo groot geworden, dat wij even niet meer wisten waar wij mee moesten beginnen.  Daarom hebben wij eerst een aannemer bij ons thuis laten komen en hebben onze lijst aan hem laten zien. Gelukkig wist hij precies waar je moest beginnen en heeft alles netjes uitgewerkt.  Niet veel later kregen wij een offerte en hier waren wij zo tevreden mee, dat wij hadden besloten om aan de verbouwing te beginnen.  bouwbedrijf in Etten-Leur

Wat een geweldig bouwbedrijf in Etten-Leur

Nooit eerder hebben wij een verbouwing aan ons huis laten doen, dus het was best wel spannend toen de medewerkers op de dag van de afspraak de straat in kwamen rijden.  Het was de bedoeling om aan de uitbouw te beginnen en daarna de schuur in de tuin aan te pakken.

Het razend enthousiaste team ging meteen aan de slag, tijd om een kopje koffie te drinken hadden zij niet.  Niet veel later was onze achter pui al eruit en konden de medewerkers beginnen aan de uitbouw.  Waar wij zolang tegenaan hebben gekeken is nu dan eindelijk werkelijkheid geworden.